FINANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ PORADCE/PORADKYNĚ (Prostějov)

ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB nabízí v Prostějově volnou pracovní pozici "FINANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ PORADCE/PORADKYNĚ". Nástupní mzda je 20 000 – 50 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
FINANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ PORADCE/PORADKYNĚ
Obor(y):
Finance
Obec:
Prostějov
Mzda:
20 000 – 50 000 Kč
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
ČSOB POJIŠTOVNA - Hlaváčkovo nám. 1
Hlaváčkovo nám. 217/1
79601

Další informace o volném místu

Zašlete nám Váš životopis na vlastislav.krnos@obchod.csobpoj.cz a my Vás pozveme na osobní setkání. Kontakt Ing. Vlastislav Krnoš, tel. 725 383 458, e-mail: vlastislav.krnos@obchod.csobpoj.cz. Více informací se dozvíte na osobním jednání.

Hledáme nové členy do našeho týmu osobních poradců v oblasti pojišťovnictví a finančních služeb.Důležitá je pro nás spolehlivost, dochvilnost a chuť se rozvíjet.
Náplň práce: budete se setkávat s klienty, řešit jejich požadavky a zajišťovat potřeby týkající se pojištění zdraví, života a majetku.
Požadujeme: důležitá je především ochota a chuť učit se novým věcem a budovat své portfolio klientů. Veškerá produktová školení a potřebnou podporu Vám zajistíme my, v rámci našeho adaptačního a rozvojového plánu pro nováčka. Stačí Vám tedy vysvědčení o maturitní zkoušce a registrace u ČNB, kterou Vám zařídíme.

Kontakt na zaměstnavatele

Ing. Vlastislav Krnoš
Ředitel agentury Olomouc a Prostějov
telefon: +420 725 383 458
email: vlastislav.krnos@obchod.csobpoj.cz

ČSOB POJIŠTOVNA - Hlaváčkovo nám. 1
Prostějov
79601


Poslední změna: před 1 rokem