PRACOVNÍK/PRACOVNICE OKRASNÉ ŠKOLKY (Smržice)

ARBOEKO s.r.o. nabízí v obci Smržice volnou pracovní pozici "PRACOVNÍK/PRACOVNICE OKRASNÉ ŠKOLKY". Nástupní mzda je od 120 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
PRACOVNÍK/PRACOVNICE OKRASNÉ ŠKOLKY
Obor(y):
Zemědělství a lesnictví
Obec:
Smržice
Mzda:
od 120 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
Základní + praktická škola
Adresa pracoviště:
ARBOEKO s.r.o..
Prostějovská 550
79817

Další informace o volném místu

Nástup možný ihned. Osobní kontakt po telefonické domluvě, paní Rychlá, tel. 737 860 031 (volat Po-Pá 14:30-17:00 hod.), e-mail: Aneta.Rychla@arboeko.com. Pracovní doba: Po-Pá 7:30-17:00 hod. (v sezónu), 7:30-15:00 hod. (mimo sezónu). Pracoviště: Smržice 550.
Náplň práce: náplň je pestrá a mění se s ohledem na roční období, pracoviště je na čerstvém vzduchu, budete pomáhat při zahradnických pracích jako je dobývání stromů, sázení, vyvazování, stříhání, pletí, zajišťování závlahy.

Požadujeme: SOU, SOŠ zahradnický směr výhodou, dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, samostatnost, pečlivost, ochotu se učit novým věcem, řidičské oprávnění skupiny T výhodou

Nabízíme: náborový příspěvek 50 000 Kč, velice příjemné pracovní prostředí, kde budete obklopeni samotnou přírodou i přátelským kolektivem, pracovní úvazek na jednosměnný provoz, pracovní smlouva na dobu neurčitou, 5 týdnů dovolené, nadstandardní bonusový systém, plně hrazené stravování nebo stravenky, příspěvek na cestové, příspěvek na penzijní připojištění, další zaměstnanecké benefity, firemní akce, příspěvek za dovedení nového zaměstnance, penzijní připojištění, balíčky pro zaměstnance, zvýhodněné firemní produkty/služby, možnost dalšího vzdělávání, včetně jazykových kurzů na pracovišti

Kontakt na zaměstnavatele

Aneta Rychlá
telefon: 737 860 031
email: Aneta.Rychla@arboeko.com

ARBOEKO s.r.o..
Smržice
79817


Poslední změna: před 1 rokem